Mistä kumpuaa maailman onnellisimman kansan hyvinvointi ja onnellisuus? Uskon sen tulevan puhtaasta ja ainutlaatuisesta luonnostamme sekä karjalaisesta mielenlaadusta!

Minulla on molemmista henkilökohtainen kokemus sekä asiakkailta saamani palautteen kautta, että omista luontokokemuksestani. Karjalaisuudessa on paljon samaa, kuin ratkaisusuuntautuneessa ajattelussa, joka myös ohjaa toimintaani. Ilo pintaan, vaik syvän märkänis!

Katse suunnataan eteenpäin.

Menneisyys nähdään voimavarana.

Huomio kiinnitetään siihen, mikä hyvin ja kaunista.

Haluan tuoda tätä ajattelua ja monimuotoisen luontomme osaksi LuonnonHoivaa tukemaan Sinun hyvinvointiasi. Unohtamatta karjalaista vieraanvaraisuutta ja luonnosta saatavia herkkuja. 

Kaikessa toiminnassani hyödynnän paikallista osaamista, lähiruokaa ja luonnon antimia. Palveluissani haluan tarjota Sinulle kokonaisvaltaisen kaikkia aisteja hivelevän luontoelämyksen.

Yhdistän palveluissani luontokokemukset ja luontohoivaohjaajan, terapeutin, työnohjaajan sekä ratkaisukeskeisen valmentajan osaamiseni.Palveluni sopivat sekä yksilöille, että ryhmille.

Haluan myös vaalia herkän luontomme säilymistä tuleville matkaajille. Hyödynnän kierrätysmateriaaleja ja mahdollisuuksien mukaan valitsen materiaalit luonnontuotteista ja paikallisesti tuotettuina.

Toimin kolmen kunnan- Rautjärven, Ruokolahden ja Parikkalan alueella- Etelä- Karjalassa. Erityisen lähellä sydäntäni on Hiitolanjoen lähitienoot. Minulla on Kangaskosken tuntumassa hyvinvointikeskus: B&B Hiitolanjoki and Nature Healing Powerhouse.

Luontomme Rautjärvellä on moninaista: meillä on järviä, jokia, metsiä, kukkuloita, soita ja erikoisia sekä historiallisia luontokohteita.Näihin haluan teidät johdattaa!

Osa palveluista ovat vietävissä myös Etelä- Karjalan rajojen ulkopuolelle.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä p.0503386201 tai welcome@bbhiitolanjoki.fi